Utazz, tanulj, dolgozz külföldön ösztöndíjjal!

Az Erasmus+ és a Campus Mundi ösztöndíjakkal bejárhatod nemcsak Európát, hanem szinte az egész világot!

Az ösztöndíjprogramok mindenki előtt nyitva állnak, lehetsz nappalis/levelezős, FOSZ-os képzésben (csak Erasmus+), alap-, mesteri, osztatlan vagy épp doktori képzésben résztvevő hallgató, jelentkezz bátran. Minden szakra létezik jó lehetőség!
Diploma után is felhasználhatod a 12 / 24 hónapból megmaradt hónapjaid, akár az összeset is, csak jelentkezz még aktív hallgatóként szakmai gyakorlatra!


A nyári hőség elől elmenekülhetsz a hűvösebb északi országokba, mint Svédország, Finnország, Kanada vagy kereshetsz szakmai gyakorlatod színhelyéül egy még forróbb mediterrán országot, mint Portugália, Spanyolország, Görögország, vagy épp az Egyesült Államok. Ehhez a szakodhoz kapcsolódó gyakornoki munkát kell találnod, ahol legalább 2-3 hónapot gyakornokoskodsz akár havi 350.000 Ft ösztöndíjjal. Akkor is végezhetsz ösztöndíjjal külföldi szakmai gyakorlatot, ha a szakodon nincs kötelezően elvégzendő gyakorlati kötelezettség.

Ha a nyárra már van programod, válassz az őszi szemeszterre egyet a közel 200 Partneregyetemünk közül, és kezdd ott a következő tanulmányi féléved akár havi 720 eurós Erasmus+ vagy akár havi 350.000 Ft-os Campus Mundi ösztöndíjjal! Szakmai gyakorlatra is utazhatsz mindkét ösztöndíjprogrammal, a feltételek ugyanazok, mint a nyári szakmai gyakorlat esetében.


Dobd félre a kétségeid, kifogásaid, és vágj bele! Megéri ;)
Résztanulmányok pályázat benyújtásának határideje a Mobility Online rendszerben: 2019. október 20. 23:30 óra

Szakmai gyakorlatra folyamatos a pályázás: a gyakorlat kezdete előtt minimum 2-3 hónappal kell leadnod a pályázati dokumentációt a Nemzetközi Kapcsolatok Központjában.
A részletes felhívás és több info itt (tanulmányi), itt (szakmai gyakorlat) és itt (Campus Mundi) vagy a Mobilitás Irodában (studentmobility@uni-eszterhazy.hu cím: 3300 Eger, Egészségház u. 4. „B" épület, HSZK. fsz.)

Fotó: Kakuk Dániel, Fehér Dániel


< Vissza