Tara és David Van Dyke előadásai egyetemünkön

Utolsó módosítás: 2018. november 27.

A Nemzetközi Kapcsolatok Központja szervezésében, a Tittel Pál Könyvtár Sokszínű egészségmegőrzés programsorozatának keretében közös előadást tartott a Líceumban Tara és David Van Dyke az egészséges szülés-születés egyénre gyakorolt bio-pszichoszociális hatásairól.

David az egyetemünkön a 2018/19-es tanév őszi félévében tanító Fulbright professzor, család- és párterapeuta, több egységnél vállal oktatási feladatokat. Felesége, Tara dúla, aki több mint 150 szülésnél segítette eddig az édesanyákat és apákat az Amerikai Egyesült Államokban. Chicagoban működtetik saját vállalkozásukat, a With U Parenting-et, hogy támogassák a párokat a szülővé válás során.

Az előadás széles körből vonzotta az érdeklődőket, részt vettek hallgatóink, egyetemünk oktatói, az NKK munkatársai, és szép számban külföldi hallgatóink is, de érkezett érdeklődő az egyetem berkein kívülről is. David és Tara egy nagyon érdekes és izgalmas közös előadást tartott a szülés-születés egy kevésbé ismert és jelenleg is kutatás alatt álló aspektusából.

Hír: Trollné Dobi Nikolett

Fotók: Szántó György


< Vissza