Oktatói és személyzeti mobilitási lehetőség

Az Eszterházy Károly Egyetem az idei tanévben minden eddiginél több, legalább 50 kollégának tud Erasmus+ ösztöndíjat biztosítani a külföldi szakmai tapasztalatszerzéséhez.

A 20 oktatói mobilitási (STA) helyen túl 30 személyzeti (STT), elsősorban nem oktató kollégáknak szóló mobilitási hely áll rendelkezésre.
A személyzeti mobilitás keretében idén első alkalommal legfeljebb 5 kolléga akár intenzív külföldi nyelvtanfolyamon is részt vehet az Erasmus+ KA103 ösztöndíj segítségével. A nyelvi kurzusra jelentkezők között előnyt élveznek azok, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatban állnak az itt tanuló nemzetközi hallgatókkal (pl. tanszéki és tanulmányi ügyintézők, szolgáltató egységek munkatársai).
A pályázat benyújtására folyamatosan, de legalább 60 nappal a kiutazást megelőzően van lehetőség. A Nemzetközi Bizottság a pályázatokat havonta értékeli, az előző hónapban jelentkezést benyújtó pályázókat a hónap második felében értesíti az NKK a döntésről.
A részletes pályázati felhívásokat megtalálja a Nemzetközi Kapcsolatok Központjának honlapján, kérdéseivel pedig forduljon bizalommal az NKK munkatársaihoz.

Sikeres pályázati időszakot kívánunk!


< Vissza